• Slide1
  • Pages Slide05
  • Slide02

L.G. Dækservice

Vi har fokus på kvalitet og service

OM L.G. DÆKSERVICE

L.G. Dækservice bygger på 17 års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Du har mulighed for at se vores priser på vores mange ydelser vi tilbyder dig her på siden.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på kontaktsiden og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om dækservice, montering og afbalancering eller noget helt tredje er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores værksted på Præstøvej 101, 4640 Faxe.

VORES MISSION

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i dækservice til vores privat- og erhvervskunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i dækservice, montering og afbalancering samt hjulskift. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at hjælpe dig med løsninger, som muligvis ikke står listet her på vores side.

VORES VISION

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt og den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til bilen forlader vores værksted med dæk i topkvalitet. Kvalitet er nøgleordet hos os, og vi sætter en stor ære i at levere kvalitet, der dækker vores mange fantastiske kunders behov.


Få et uforpligtende tilbud

  • SERVICE

  • RÅDGIVNING

  • KVALITET

  • HJULSKIFT